• 040 514 824 info@ravne-strehe.si

STORITVE

HomeSTORITVE
Naša glavna dejavnost je izdelava hidroizolacij ravnih streh, pokrivanje ravne strehe, toplotna izolacija ravne strehe, sanacija ravne strehe.

Ravna streha je najzahtevnejša oblika strehe. Vodotesno izvedbo ravne strehe z naklonom do 5º danes omogočajo sodobna gradiva in tehnologije gradnje, vendar pa lahko pri neustrezni izvedbi ravne strehe pride do zamakanja v konstrukcijo stavbnega objekta.

Ravna streha ima, tako kot vsaka druga, nalogo, da dežju prepreči vdiranje v notranjost zgradbe. Pri izvedbi ravne strehe je potrebno poskrbeti za  kvalitetno izvedbo s posebnimi plastmi za izenačenje tlaka pare, ki poskrbijo za odvajanje manjših množin vlage iz betona zgornjega nadstropja v zunanji zrak in z zaporo pare, ki zagotavlja tesnjenje proti dvigajoči se vlagi. Potrebna je tudi posebna plast toplotne izolacije, ki varuje strop najvišjega nadstropja pred uhajanjem toplote in prevelikim toplotnim vplivom od zunaj. Nenazadnje pa je izredno pomembna tudi površinska zaščita strehe, pri čemer je na vrhnji strešni plasti tanka peščena plast, položena na posebno maso, kateri sledi nasutje peska. Sodobni izvedbi ravne strehe pa so namenjene tudi posebne plošče za ravne strehe, ki jih s posebnim lepilom namestimo na betonsko ploščo.

Stopimo v kontakt

Imate vprašanje za nas? Pišite nam preko spodnjega obrazca ali pa nas pokličite preko telefona in z veseljem vam bomo pomagali.

  • Naslov

    ZLATKO PEŠOVSKI S.P., Usnjarska cesta 9, 1241 Kamnik

  • Email

    info@ravne-strehe.si

  • Telefon

    040 514 824